Mitigace CVE-2026-31431 (Copy Fail)

Ahoj,

chtěl bych se zeptat, kdy bude k dispozici možnost Linux virtuálky aktualizovat aby měly opravu Copy Fail zranitelnosti - https://copy.fail/?

Z mé strany v guestu (Debian 12) jsem nepřišel na nic co by to vyřešilo, ale rád se kdyžtak nechám nasměrovat, uname -r mi ukazuje 6.12.7x.

Díky za info, hodně zdaru, pevné nervy :slight_smile:

Ahoj,

lepsi by bylo se zeptat, jestli je to vubec potreba. Ne neni, nase infrastruktura neni zranitelna. Dotceny modul vubec neni nacteny.

/snajpa

1 Like

a tohle je taky “vyresene”, potrebny modul neni nacteny

2 Likes

Super, dobrá práce a moc díky za info! Budu líp spát.

na lehci noticku mi to pripomnelo:

O to víc někdejšího místostarostu překvapilo, že jeden z důstojníků přiřkl Čechům nelichotivou charakteristiku. „Vy Češi nejste kulturní národ!“ pronesl s despektem. Zaskočený Kroupa se otázal proč. „Neviděl jsem, že byste měli odvšivovací stanice. A podle počtu odvšiváren se pozná kultura národa,“ pravil s převahou důstojník, jenž si tak snadno dovodil, že Rusové jsou nejkulturnější národ na světě. A byly to právě vši, které se ve školách rychle rozšířily pokaždé, když dorazila nová várka sovětských vojáků.

s.

pá 8. 5. 2026 v 15:06 odesílatel Tomáš Biheler <discourse@vpsfree.cz> napsal:

no jinak to teda vypada, ze takovych problemu ted bude hodne, takze to chce rychlejsi metodu, jak hotfixnout bezici systemy, takze tady je masinerie na eBPF LSM progs

a priklad ebpf programu: